We zijn de afspiegeling van wat we eten – Blik op de voeding

15 oktober 2014 > 26 november 2014

Baudouin Godfirnon is apotheker. Hij heeft zich ook in de voeding gespecialiseerd. Hij interesseert zich vooral voor de mogelijkheid die iedereen krijgt om op de eigen gezondheid te acteren, wat het genetisch verleden ook is: het is een positieve en actieve visie over de gezondheid die door de voedingscoach verdedigd is, auteur van een recent werk: « je suis le reflet de ce que je mange » (Ik ben de afspiegeling van wat ik eet).

FROMAGE DE BREBISHet goede voedingsevenwicht staat centraal in de serie van conferenties die op volgende herfst in Verviers in het Toeristisch Centrum voor Wol en Mode (CTLM) worden gegeven door degene die geitenkaas als heilzame voeding beschouwt.
Deze cyclus van drie conferenties vindt plaats op woensdagen 15/9/2014, 5/10/2014 en 26/11/2014 van 19u tot 20u30, over de drie volgende thema’s:

  • Inleiding tot twee nieuwe preventieve gezondheidswetenschappen: nutrigenomiek en pharmacogenetiek. De weg van onze voeding in het lichaam en hoe eten
  • Focus op de darm, onze “tweede hersenen”
  • Lezing van voedingsinformatie op het verkochte product. Het bio-concept in België en elders.

Het is niet noodzakelijk om aan de gehele cyclus deel te nemen, er mag aan één, twee of aan de drie conferenties worden deelgenomen. Het is immers noodzakelijk om zich in te schrijven, want de beschikbare plaatsen zijn beperkt om de dialogen tussen het publiek en de spreker mogelijk te maken.
Inschrijvingen direct op het CTLM 087/30.79.20 of infor@aqualaine.be
De conferenties vinden plaats op het CTLM rue de la Chapelle 30 in 4800 Verviers
1€ per conferentie
De website van de spreker: www.baudbag.be.